×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Hatalmas lehetőség a show az országnak: Palvin Barbara lesz a hazai MTV EMA egyik műsorvezetője

 

Palvin Barbara világhírű szupermodell lesz az MTV European Music Awards (MTV EMA) 2020 Show egyik magyarországi műsorvezetője – jelentette be Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

A könnyűzenei élet egyik legrangosabb eseménye, az MTV EMA idén Magyarországról jelentkezik – áll az MTI-nek szombaton elküldött közleményben.

Szentkirályi Alexandra tudatta azt is, hogy a november 8-i esemény során Magyarország különleges helyszíneit láthatják majd világszerte, Palvin Barbara vezetésével. A nézők egy virtuális utazáson vehetnek részt, felfedezhetik Budapestet és több magyarországi ikonikus helyszínt, továbbá a műsor kulisszái mögé is betekinthetnek, részesei lehetnek az egyedülálló shownak – fűzte hozzá.

Palvin Barbara a show-ról egyebek között azt mondta, hogy „ez egy hatalmas lehetőség az országnak”. A több világsztárt is felvonultató nemzetközi esemény további szereplőiről, magyarországi helyszíneiről később adnak tájékoztatást – ismertetik a közleményben. Egészen mostanáig egyszer sem adott otthont a régió ennek a világhírű eseménynek – jegyzik meg a közleményben.

Kiemelik: a showhoz kapcsolódó összes televíziós, online megjelenésben Budapest és Magyarország emblematikus helyszínei központi helyet kapnak majd, amelyek egymilliárd nézőhöz jutnak el. A show által az egész világ figyelmét fel tudják hívni arra, hogy Magyarország a régió legjobb úti célja – hangsúlyozzák.