×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Minden eddigi rádiós rekordot megdöntött A Dal 2020 győztes slágere

 

Új rekord született a hazai rádiózás történetében, ugyanis A Dal 2020 győztes száma, Rácz Gergő és Orsovai Reni duettje, a Mostantól már 19. hete vezeti folyamatosan a Magyar Rádiós Top40 játszási listát.

Rácz Gergő és Orsovai Reni (Fotó: MTI/Mónus Márton)

Erre korábban soha nem volt még példa, sőt Gergő Youtube csatornáján is a 20 millióhoz közelít a megtekintések száma. Így a páros A Dal 2020 győzelme és a Petőfi Zenei Díj után egy újabb elképesztő sikert tudhat magáénak. Rácz Gergő, a dal szerzője már a szám megjelenése előtt érezte, hogy sláger lehet belőle.

Amikor elkészült a Mostantól, éreztem, hogy ez az egyik legjobb dalom. Készítése során azon voltam, hogy minden belekerüljön, ami az eddigi szakmai tapasztalataim alapján a siker felé viszi. Emellett nagyon fontos része az a személyes élmény is, amiről szól. Nagyon jó érzés ilyen egyértelmű visszajelzést kapni” – kezdte az énekes-dalszerző, aki csak nemrég értesült arról, hogy múlt heti csúcsát is megdöntötte és már 19. hete áll folyamatosan a slágerlisták élén a Mostantól.

Alapvetően rádiós zenének szántam, így inkább a YouTube-os sikere lepett meg igazán. Illetve abban sem voltam biztos, hogy bekerül A Dal 2020 legjobb 30 száma közé. Nem az a fajta alkotó ember vagyok, aki szereti ismételgetni ugyanazt. Így egyáltalán nem cél az, hogy csináljunk még egy ugyanilyet, de az persze igen, hogy jó legyen, és szeressék. A Dal 2020 óta már megjelent egy másik közös duettünk, az Aha, ami a YouTube-on egy hónap alatt több mint 3 millió megtekintést ért el és rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk rá. A napokban több klipforgatás is lesz, kíváncsian várom az új dalok fogadtatását” – tette hozzá.

A duett női tagja, Orsovai Reni is még mindig rácsodálkozik, hogy közös számuk újból és újból felülmúlja önmagát.

Álmaimban sem gondoltam volna, hogy egy olyan szám, amiben én énekelek ilyen sikereket fog elérni. Elképedve nézem minden alkalommal, és nagyon nagy örömmel tölt el” – árulta el az énekesnő, aki azt is hozzátette, hogy szerencsére nem nyomja össze a Mostantól sikerének a terhe, hanem energiával tele néz a jövő felé.

Nyilván mindig szeretnénk olyat alkotni, ami sok emberből tud érzelmeket kiváltani. Azt, hogy lesz-e még ilyen dal, csak remélni tudom, mindenesetre én minden egyes zenében, amiben részt veszek, ugyanazt a lelkesedést hozom, teljes maximalizmussal”.