×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Latin hangulat az Akusztikban

 

Hétfőn este a Latin Varázs egy vérbeli latin esttel ajándékozza meg a nézőket az M2 Petőfi TV-n. A duó meghódította már Kalifornia spanyol ajkú közönségét is, most pedig az Akusztik nézőinek koncertezik.

Fotó: Latin Magic/Latin Varázs Szűcs Antal Gábor & Gál Péter

Nagyon jól éreztük magunkat a felvételen. Mindvégig egy családias légkör, hangulat vett körbe minket, mindenki pontosan tudta a feladatát” – mesélte Gál Péter, a duó hegedűse a még a korlátozások előtt rögzített adásról.

A repertoárunkban lévő rengeteg szám közül a program összeállításánál törekedtünk arra, hogy az elhangzó dalok vidámabbak, dallamosabbak legyenek” – tette hozzá.

Az est során a Latin Varázs élettelteli, pörgős számai mellett felcsendül majd Cserháti Zsuzsa Elfelejtett dal című slágere és az Edda Művek Álmodtam egy világot című örökzöld dala is. A feldolgozásokra csatlakozik Szűcs Antal Gáborhoz és Gál Péterhez a Triász és Zselencz László basszusgitáros is, akiket régi barátság és szakmai kapcsolat fűz a duóhoz – közölte a csatorna közleményében.

Gábor Zselencz Zsöcivel együtt játszik a Dinamitban. Jómagam pedig játszom a Triász Együttes két hanghordozóján, turnéztam is velük Kanadában és az Egyesült Államokban, sőt a nagyzenekaros koncertjeiknek is rendszeres résztvevője vagyok. A Dinamit koncerteken Zsöci rendszeresen énekli az Álmodtam egy világot, ezért adott volt, hogy velünk is ezt a dalt adja elő. A Triásszal közösen előadott Cserháti nótát pedig Sipos Peti választotta ki” – árulta el Gál Péter, aki azt is hozzátette, hogy remélik, hogy hamarosan személyesen is találkozhatnak a közönséggel, de addig is mindenki vigyázzon magára.

A Latin Varázs Akusztik 2020. május 10-én 22 órai kezdettel hallható a Petőfi Rádióban, majd egy nappal később május 11-én hétfőn, 22 óra 15 perckor a teljes koncert látható lesz az M2 Petőfi TV-n.

A címlapfotó illusztráció.