Továbbra is dübörög A zene házhoz jön! program

 

Rákász Gergely orgonaművész is csatlakozott a Győri Filharmonikus Zenekar otthonmaradást népszerűsítő akciójához. A zene házhoz jön program lényege, hogy a fellépők Győr különböző városrészein adnak koncertet az ott élők számára. Szarka Tamás Kossuth-díjas énekes jótékonysági dalvásárt indított az idősotthonok megsegítésére, a miskolci Jólhangzik gyerekkórus pedig legújabb videoklipjével buzdít az otthonmaradásra – hangzott el az M1 Híradójában

A zene házhoz jön! felhívással indítottak programot győri zenészek. A művészek Győr különböző városrészein adnak koncertet az ott élők számára. A kezdeményezéshez Rákász Gergely koncertorgonista is csatlakozott, aki egy teherautó platójáról szórakoztatta játékával a közönséget.

Szarka Tamás az idősotthonok megsegítésére indított jótékonysági dalvásárt. Ha megfogom, Fantázió, Csokicsók – ez a három új dal címe, amit a zenész közösségi oldalán megvásárolhat a közönség, így segítve az időseket.

Luise Amstrong, Milyen szép a világ dalával hívja fel a figyelmet az otthonmaradásra a miskolci JólHangzik gyerekkórus is.

A címlapfotó illusztráció.