A világ legjobbjai a Soundon: Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Kygo és sokan mások

 

Az idén csúcsra járatott Balaton Sound kínálatát akár felül is múlhatja jövőre a nyár legnagyobb európai vízparti bulija. Több mint húsz név már biztos, köztük olyan headlinereké, mint a DJ Mag éllovasai, a Dimitri Vegas & Like Mike-duó, a Sound kívánságlistájának állandó vezetője, Martin Garrix, vagy Kygo, aki legutóbb is telt házas koncertet adott a fesztiválon.

Jonas Blue a Balaton Soundon (Fotó: MTI/Bodnár Boglárka)

Ígéretesnek ígérkezik az jövő évi Balaton Sound line-upja, hiszen a világ legjobb DJ-it listázó DJ Mag éllovasai már ott vannak a fellépők listáján – olvasható a fesztivál közleményében.

2020-ban például már biztosan fellép Zamárdiban az épp világelső Dimitri Vegas & Like Mike-duó, a listán őket követő Martin Garrix, illetve a Sound közönségének nagy kedvence, Kygo is.

Rajtuk kívül érkezik Zamárdiba a Nagyszínpadon Robin Schulz, aki az egyik legnagyobb név a német mainstream house szcénából, a DJ Mag listán jelenleg hatodik pozíciót elfoglaló Don Diablo, a brit DJ-társadalom egyik legfrissebb tehetsége, Jonas Blue és élő produkcióval érkezik a DJ-ként és zenei producerként egyaránt ismert brit Jax Jones.

A Nagyszínpadon hallhatjuk továbbá a rendkívül tehetséges angol DJ/producert, Sigala-t és a kanadai zenei produkciót és DJ duót, a Loud Luxuryt.

A techno, dance és az EDM-kedvelők számára is erős line-up érkezik a Dreher arénában, ahol Deborah De Luca már biztosan ott lesz. Fellép továbbá az EDM-műfaj egyik showmanje, Salvatore Ganacci, a méltán világhírű DJ páros, Vini Vici és ott lesz a fesztiválon a Blastoyz is.

Az estéket olyan élő produkciókkal nyitja a Dreher aréna, mint a Modestep vagy Zhu.

Az underground DJ világ kedvenc helyszínei idén is felépülnek a Balaton Soundon: ismét jelentkezik a népszerű ELROW és a 2019-es fesztiválon új helyszínként debütált The Club.

Az ELROW idén egy közel 5000 bulizó befogadására képes, egyedi kialakítású sátorba költözött. A spanyol Elrow Club által létrehozott világhírű partisorozat jövőre is extravagáns díszlettel, magával ragadó látványvilággal érkezik a Balaton partjára, és a helyszín fellépői között már biztosan ott lesz Loco Dice, Meduza és Ilario Alicante és nem utolsó sorban a maratoni szettjeiről híres New York-i house legenda, Danny Tenaglia.

December 11-től kezdődik a 72 órás early bird akció, melynek keretében 3, 4, 5 napos bérletek válthatók kedvezményes áron. A 2020-as Balaton Soundra idén december 18-tól három napon át VIP Early bird kedvezményekkel is megvásárolhatók a 3, 4, illetve 5 napos VIP-bérletek.