John Lennon-dalt vett fel Ringo Starr új lemezére

 

Ringo Starr új lemezének egyik különlegessége egy John Lennon-szám feldolgozása, amelyen Paul McCartney is gitározik, és amelyre George Harrison játékát is becsempészték.

Mindannyian benne vagyunk” – mondta Ringo Starr, a Beatles egykori dobosa a Grow Old with Me című számról. A dal szerzője John Lennon, aki 1980-as Double Fantasy című lemezéhez vette fel a számot, de végül nem került fel az albumra.

A 79 éves Starr felidézte, hogy az egykori demofelvételen hallható, amint Lennon azt mondja: „Ez remek lesz neked, Ringo.” A zenész elmondta, hogy bár Lennon más számokat is írt neki, ez különösen fontos számára, ezért választotta az új lemezre. Meghatottan beszélt arról, hogy bár Lennon már nagyon régen meghalt, a szám továbbra is felkavarja, mivel John az egyik legjobb barátja volt.

Jack Douglas, a What’s My Name című új lemez producere a Here Comes the Sun című egykori Beatles-sláger felvételéről felhasználta George Harrison játékának egy részletét a Grow Old with Me új felvételéhez.

Starr, aki a közelmúltban publikált egy új fotókönyvet is Another Day in the Life címmel, a lemezzel kapcsolatban azt is megemlítette: nagyon örül annak, hogy a Beatles idén 50 éves Abbey Road című albuma ismét visszatért a zenei toplista élére az évfordulónak köszönhető érdeklődés miatt.