Fákat adott a Balaton Sound Zamárdinak

 

A fenntarthatóság és a környezettel való harmonikus együttélés a Balaton Sound számára alapvető célkitűzés. A környezettudatos programok részeként az idén a fesztivál faültetéssel is szeretne tenni Zamárdiért, amelyben mások mellett Armin van Buuren is részt vett.

Nagyon sokat adott a Balaton Soundnak a település, és ezt az idei évben hagyományteremtő szándékkal induló faültetés programmal is szeretnék a szervezők megköszönni. A város a jövőben tíz fát kap évente a fesztiváltól, melyet az aktuális évben fellépő magyar és külföldi sztár ültet majd el a főszervezőkkel és a Balaton Sound facebook oldalán egy ezzel kapcsolatos játékban résztvevő hat környezettudatos fesztiválozóval – olvasható a Balaton Sound közleményében.

Faültetés a Balaton Soundon (Fotó: Major Kata,Rockstar Photographers)

Faültetés a Balaton Soundon (Fotó: Major Kata, Rockstar Photographers)

Az idei évben a lelkes rajongók a Nagyszínpad egyik sztárjával, Armin van Buurennel, Metzker Vikivel, Lotfi Begivel és a Sound alapító-főszervezőivel, Fülöp Zoltánnal és Lobenwein Norbertttel ültettek fát a fesztivál Beach kempingjének bejáratánál.

A szervezők szándékai szerint a réztáblákkal megjelölt fák az évek alatt egy kellemes ligetté növekednek majd, mely nem csak a buli ideje alatt, hanem az év többi részében is gazdagítja majd a fesztivál területét.