logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Vidám Takarító dal a Rozmaring kunyhó legújabb klipje

| Szerző: hirado.hu
A Rozmaring kunyhó minden lakója táncra perdült a hatodik adásban, amelyben a Takarító dal taktusaira szépült a gubák otthona. A vidám dalocskából a Rozmaring kunyhó hagyományait követve klip is készült, amely talán az otthoni takarítás hangulatát is feldobja.

rozAz M2 Gyerekcsatorna saját gyártású bábsorozatának nézői megszokhatták, hogy a sorozatban elhangzó dalokhoz klip is készül, nincs ez másként a Takarító dal esetében sem, amely a szombati részben debütált.

A Főglein Fruzsina, Kovács Domokos, Bartha Bendegúz, Trömböczky Napsugár vagyis a gubákat életre keltő bábszínészek és Napraforgó által előadott dalocska varázslatos hatással volt a búslakodó kunyhóra, ami valósággal felragyogott.

… hát fogd meg a partvist, pörgesd, dobd, száraz ruhával töröld a port, csillog az ablak, enyhül a gond, mosd el és töröld a tányérod” – hallható a bábsorozat fülbemászó dallamait szerző Szabó Balázs Takarító dalában, aki a többihez hasonlóan közreműködője is a nótának.

A Rozmaring kunyhót kísérő dalok sorában további újdonságok is várhatók. Az eddigiek pedig – az adásokkal és extra videókkal együtt – megnézhetők a Rozmaring kunyhó weboldalán. Hogy miként folytatódik a gubák és Napraforgó élete, az a bábsorozat új részben derül ki szombaton 18 órától az M2 Gyerekcsatornán.

A Takarító dal klipje ide kattintva nézhető meg. 

Rozmaring kunyhó – szombatonként 18 órától, ismétlés vasárnaponként 08.10-kor, valamint péntekenként 19.50-kor az M2 Gyerekcsatornán!

 

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még