logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Bájos és tanulságos erdei kalandok várják az M2 gyerekcsatorna kis nézőit

| Szerző: hirado.hu
Rókus és Rézi címmel új animációs sorozat debütál szeptember 10-én az M2 gyerekcsatornán. A címben szereplő róka és nyuszi kalandjai persze többek, mint vidám történetek, rajtuk keresztül a gyerekek a saját életükben is előforduló kérdésekre és problémákra kaphatnak megnyugtató és tanulságos választ.

Sok-sok elbeszélés született már az erdei állatkák kivételes és szívet melengető barátságairól, kalandjairól. A több mint tíz országban, könyv formájában is megjelent Rókus és Rézi sorozat híven követi e hagyományt.

A történet egy vidám napsütötte erdőbe kalauzolja a nézőket. Itt él Rókus, a róka és Rézi, a nyúl. Ők ketten igazán jó és elválaszthatatlan barátok. Rókus szereti a finom ételeket, a gondtalan időtöltést, és nem aggódik túlságosan a felmerülő problémákon.

Ezzel szemben Rézi, a nyuszi szelíd és érzékeny, aki mindig praktikusan gondolkozik. Még a bonyolult dolgokat is képes egyszerű, érthető módon elmagyarázni. Ők ketten – bár nagyon különböznek egymástól -, mégis épp ezért tudnak segíteni nemcsak egymásnak, hanem az erdő többi lakójának, Agyarnak, az izmos, és jóindulatú a vaddisznónak, Uhunak, a bagolynak, akire nem lehet haragudni, és Pingának, a pingvinnek. De a kalandokból Sellő és Fóki sem maradhat ki.

A kis állatok szerethetők, barátságosak és mindig támogatják egymást. Általuk vidám, humoros történetek elevenednek meg az M2 műsorán, a gyerekek életében is előforduló kérdésekkel, problémákkal, amelyekre aztán kedves, megnyugtató és tanulságos válaszokat kapnak a kis nézők.

A Rókus és Rézi című belga-holland-luxemburgi animációs filmsorozat első részét szeptember 10-én, pénteken reggel 7.15-től láthatják az M2 gyerekcsatorna nézői, ezt követően pedig minden hétköznap ugyanebben az időpontban követhetik a bájos erdei kalandokat a csatornán.

Rókus és Rézi – új animációs sorozat szeptember 10-től az M2 gyerekcsatornán!

Érdekes lehet számodra:

Címlapfotó: M2

Ajánljuk még