×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Újra nyit a Főmenü konyhája – jön a 2. évad a Dunán

 

A Főmenü szeptember 18-tól visszatér a képernyőre. Széll Tamás Michelin-csillagos séf új műsorvezetőtárssal, Böröcz Zsófiával készíti el az ínycsiklandó fogásokat. A Duna Televízió közkedvelt gasztroműsora a megszokott időpontban, szombatonként 17 órától lesz látható.

Széll Tamás és Böröcz Zsófia (Forrás: MTVA)

A Főmenü konyhájában az első évadhoz képest fontos változás, hogy a házigazda új társsal, Böröcz Zsófia gasztromentorral vezeti a műsort, vele a közönség már találkozhatott az első évadban is. A második évad receptúráiban ezúttal hangsúlyosabb szerepet kapnak a könnyedebb alapanyagok, de továbbra is minden részben új és szemet gyönyörködtető ételekkel készülnek a házigazdák.

A tematikában továbbra is kiemelt szerepe lesz egy-egy régió, illetve ország kultúrájának és helyi jellegzetességeik elkészítésének. A kínálatban – fagylaltok, sütemények, szörpök, hazai klasszikusok – valamennyi korosztály garantáltan megtalálja az ízlésének megfelelőt.

Az új évadban is szakértők érkeznek vendégségbe és kóstolják meg a finomabbnál finomabb falatokat, valamint személyes történeteikkel fűszerezik meg az adásokat.

Így nemcsak a hazai és nemzetközi gasztronómiát ismerhetik meg a nézők, hanem annak jeles képviselőit is.

A vendégszereplők között lesz Góg Angéla, Nyíri Szása, de lesz egy különleges epizód is Szulló Szabinával. Sőt, vendégként érkezik Pikali Gerda, aki az új évad narrátoraként is végigkíséri majd az adásokat.

A könnyedén elsajátítható konyhai tippek és a házilag elkészíthető receptek rendkívül népszerűvé tették az első évadot. Széll Tamás professzionális mozdulatsorai pedig az otthoni konyhában is kiválóan alkalmazhatók, így végig beavatottnak érezheti magát a néző is. „A Főmenü egy igényes, hasznos és edukatív, ugyanakkor szórakoztató gasztroműsor” – emelte ki a Michelin-csillagos séf.

Az új műsorvezetőtárssal pedig új lendületet kapnak az adások is.

A desszertek világában magabiztosan mozgó Böröcz Zsófia ígérete szerint asztalra kerülnek a könnyedebb és egészségtudatosabb ételek is.

Széll Tamás és Böröcz Zsófia azokat a gasztrotrendeket mutatják be, amelyek mostanában sok fiatalt foglalkoztatnak, nagyobb hangsúlyt kapnak a vegetáriánus ételek, laktató és egészséges fogásokkal készülnek. Párosuk garancia a minőségre. Érdemes lesz ezentúl is követni a Főmenü Facebook- és weboldalát az extra tartalmakért, további különlegességekért, izgalmas receptekért.

Főmenü 2. évad – szeptember 18-tól, szombatonként 17 órától a Dunán!