×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Az élet dicsérete – új sorozat szerda esténként a Dunán

 

A brit vidéki élet és az állatorvoslás tudománya került a fókuszba minden szerda este a Duna Televízióban. Az élet dicsérete című angol filmsorozat, amelyet 2020-ban forgattak, Nicholas Ralph főszereplésével debütált a közmédia csatornáján.

 

Drámában, kalandokban és nagy felismerésekben gazdag új sorozat kezdődött Az élet dicsérete címmel a Duna Televízió műsorán július 21-én, amelyet minden szerdán este, 20.40-től láthat a közönség.

Az életrajzi ihletésű történet szerint az orvosi egyetemről frissen kikerült főszereplő, James Herriot (Nicholas Ralph) első munkahelyét keresi, amikor lehetőséget kap a yorkshire-i dombvidék egyik falujában, hogy a praktizáló állatorvos, Siegfried Farnon kisegítőjeként gyakorolhassa a szakmát.

A tapasztalt, de morózus doktor kemény kihívások elé állítja Jamest, akinek néhány kezdeti melléfogás után sikerül bizonyítania szakmai rátermettségét. Bár a két állatdoktor kisvártatva megtalálja a közös hangot, Siegfried öccse, Tristan hamarosan hajmeresztő helyzetekbe viszi bele az ifjú orvost, aki kalandvágyó természete és sármos megjelenése miatt hamar a hölgyek kedvence lesz.

Az élet dicsérete – minden szerdán 20.40-től a Duna Televízióban.