Nyerj belépőt a Petőfi Rádióval az ország legmenőbb fesztiváljaira!

 

Az idei nyár nem múlik el zenei rendezvények nélkül, a Petőfi Rádió hallgatóinak legalábbis biztosan nem. Az élő fesztivál bejelentkezések mellett belépőjegyeket is nyerhetnek a hallgatók, így nemcsak a rádión keresztül, hanem az események résztvevőiként is élvezhetik a programokat.

Hallgasd a Petőfi Rádiót július utolsó hetében és szerezz jegyet az ország legizgalmasabb nyári fesztiváljaira! Július 26. és 30. között páros napi belépőt lehet nyerni az EFOTT-ra Iller Bálinttal, az Eszembe jutottál című műsorban, július 26. és 28. között pedig a paloznaki Jazzpiknik programjaira. De nemcsak az éteren keresztül zajlik a nyereményjáték, érdemes követni a rádió közösségi oldalait is!

Kövesd élőben a fesztiválokat a Petőfi Rádión!


Villáminterjúk, kulisszatitkok és élő pillanatok várják az M2 Petőfi TV és Petőfi Rádió közönségét az elkövetkezendő hetekben. A csatornák a megszokott napi műsorterv mellett ugyanis egyenesen a fesztiválhelyszínekről jelentkeznek be: a kapolcsi Művészetek Völgyében július 23. és 31. között, majd a balatonvilágosi 10 Nap Strandról augusztus 25. és 28. között.