Megmaradt a mesék világában az M2 gyerekcsatorna új műsorvezetője

 

A hercegnőségből és a mesékből nem lehet kinőni – vallja Góczán Panni, az M2 gyerekcsatorna Hetedhét kalandjának egyik új műsorvezetője, aki rögtön egy nyomozás kellős közepébe csöppent. A kalandos adás ezúttal is sok információt is érdekességet tartogatott a gyerkőcök számára.

Színésznő szeretne lenni az M2 Hetedhét kalandjának új műsorvezetője, Góczán Panni, akinek nagy álma vált valóra azzal, hogy hercegnővé válhatott a műsorban. Mint mondja, a hercegnőségből és a mesékből nem lehet kinőni. Ennek megfelelően Panni tovább is tanul, hiszen bábszakra jár a Keleti István Művészeti Iskolában.

Első Hetedhét kalandjában egyből egy nyomozásba csöppent, Pataky Szabival közösen eredtek Csiga Csenge nyomába. A gyerekek a műsorból megtanulhatták hogyan kell rajzolni csigát, de kiderült egy rég elfedett szólás jelentése is, hiszen nagyon úgy tűnik: a kalandos nyomozópáros egyelőre bottal ütheti a csiga nyomát.

Hogy milyen kalandokat él át Panni a héten, az a Hetedhét kaland adásaiból kiderül, hiszen péntekig minden nap közösen vezetik a műsort Pataky Szabival.

A Hetedhét kaland új műsorvezetőivel IDE kattintva lehet megismerkedni, a fent idézett adás pedig IDE kattintva nézhető újra.

Hetedhét kaland – szórakoztató, ismeretterjesztő műsor gyerekeknek, minden hétköznap tíz percben, az M2 gyerekcsatornán.

Címlapfotón: az M2 Hetedhét műsorvezetői (Fotó: Facebook/M2 gyerekcsatorna)