×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Legkedvesebb szerepeiről beszélt Fesztbaum Béla a Dankó Rádiónak

 

Fesztbaum Bélával beszélgetett a Dankó Rádió műsorvezetője, Nádas György a Jó pihenést! című műsor legutóbbi adásában. A Jászai Mari-díjas színművész elárulta, milyen érzés számára visszatérni a színpadra, és egyik kedvenc szerepéről is mesélt a hallgatóknak.

„A nyár eleje számomra zömmel munkával telik. Végre életre keltek a kulturális helyszínek és programok. Kellemes lehetőségek adódtak, több helyszínen is fellépünk A Grund – vígszínházi fiúzenekar nevű formációval. Felszabadító újra közönség előtt játszani, miközben várom már az augusztusi nyaralást is” – mesélte Nádas Györgynek, a Dankó Rádió műsorvezetőjének Fesztbaum Béla.

A beszélgetésből kiderült, hogy a színművész legjobban a rockzenét kedveli, ugyanakkor egy előadás kapcsán rajongója lett a világhírű magyar zeneszerző, Seress Rezső életművének is.

„2014-ben az Óbudai Társaskör kért fel egy koncertszínházi előadásra, így született meg a Dalok a Kispipából című estünk, amit már sokadik éve tart életben a közönség szeretete. Úgy tűnik, manapság is vonzóak Seress Rezső dalai. Kétségtelen, hogy anno Budapest éjszakai életének egyik meghatározó figurája volt ő a pianínójával, akit mindenki látni és hallani akart. Nagyon érzékeny ember volt, egy különleges antennával. Egyszerű, fogyasztható zenét készített, témái pedig a valóságból táplálkoztak, feltehetően ennek köszönheti a népszerűségét” – mesélt szívének kedves szerepéről a színművész, aki pályájáról és a színészmesterséggel való viszonyáról részletesen is vallott a Dankó Rádió hullámhosszán.

A teljes beszélgetést Fesztbaum Bélával ide kattintva hallgathatja vissza.

Jó pihenést! – Nádas György reggeli műsora minden hétvégén, érdekes vendégekkel, magyar nótákkal, operettekkel és örökzöld slágerekkel.

A címlapfotó illusztráció.