×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Szatmári Orsolya már feldolgozta, hogy kimaradt az életéből az anyaság

 

Tabutémáról énekel Szatmári Orsolya új dalában. Az eMeRTon-díjas énekesnő a Duna Televízió NYÁR 21 legutóbbi adásában vallott arról, mennyire nehéz volt elfogadnia, hogy nem születhetett saját gyermeke.

„Ki kellett énekelnem magamból a fájdalmat, hogy nem lett belőlem édesanya” – meghatóan őszinte szavakkal mesélt Szatmári Orsolya arról, hogyan lépett sorsa elfogadásának útjára.

(Fotó: Facebook / Szatmári Orsi )

A 46 éves énekesnő hosszú éveken keresztül vágyott gyermekre, de nem adatott meg számára az anyaság. Sokat dolgozott azon, hogy az állandó hiányérzetet megszüntesse életében, és helyette az élet örömeire fókuszáljon. Mint mondja, ez nem volt könnyű, de szükségszerű minden olyan nőnek, akinek nem adatik meg a családalapítás. Az énekesnőnek sokat segített új dala, a Gyermeki fény, amelyet előadott a NYÁR 21 pénteki adásában.

„Mikor először elénekeltem ezt a dalt, az utolsó fél percben eltörött a mécses. Nem bírtam, pedig azt hittem, már feldolgoztam, hogy más utat szánt nekem a sors. Meg kellett állnunk, mert felszakadt bennem minden. Utána azonban jobb lett, végleg elengedtem, elfogadtam, hogy nagy kaland lesz, jöjjön bármi. A sorstársaimnak azt üzenem, hogy ne tegyék tönkre az életüket azért, mert nem született gyermekük” – tette hozzá Szatmári Orsolya, aki videóklipet is forgatott a szerzeményhez. A dal további részleteiről az előadó bővebben is mesél a NYÁR 21 idézett adásában.

A közmédia nyári magazinműsora, a NYÁR 21 Magyarország teljes turisztikai portfóliójából válogatva, az élmények legjavával várja a Duna Televízió nézőit hétfőtől szombatig 10.00-12.00 óra között, vasárnap pedig 6.50-től a heti adások legjobb pillanataival.

 A NYÁR 21 korábbi adásai 60 napig korlátlanul visszanézhetők a MédiaKlikken.