Beatrice-slágert hangszerelt újra Wolf Kati és Spigiboy

 

Wolf Kati és Spigiboy újragondolta a „Gyere kislány, gyere” című Beatrice-slágert, amelyhez egy diszkókorszakot idéző klipet is készítettek. A Nyár 21-ben az énekesnő mesélt a közös munkáról és azt is elárulta, milyennek tartja a ’80-as évek zenéit.

„Minden dalhoz alázattal kell állni, különösen igaz ez akkor, ha régi nagy slágerhez nyúl az ember. Tudni kell, hogy az új sohasem lesz jobb az eredetinél, a feldolgozást másként kell megcsinálni” – mondta a Nyár 21 műsorvezetőinek, Somossy Barbarának és Forró Bencének Wolf Kati, aki a Beatrice 1977-es nagy slágerét dolgozta fel Spigiboy-jal közösen.

A hozzá készült klip is a diszkókorszakot idézi meg: Kati göndör hajjal, csillogó ruhában látható benne, és persze a kazettás magnó és a tükörgömb sem hiányzik belőle.


 „Nagyon jó slágereket adott a nyolcvanas évek, színes, dallamos zenék születtek akkoriban”

– mondta a Duna Televízióban az énekesnő, aki azt is elárulta, tervezi-e további dalok feldolgozását is ebből a korszakból.

A beszélgetés ide kattintva újra megnézhető.

A közmédia nyári magazinműsora, a Nyár 21 Magyarország teljes turisztikai portfóliójából válogatva, az élmények legjavával várja a Duna Televízió nézőit hétfőtől szombatig 10.00–12.00 óra között, vasárnap pedig 6.50-től a heti adások legjobb pillanataival.