Hol tekeregtek a Nyár 21 műsorvezetői?

 

Nemcsak vízre szállni, hanem biciklire pattanni is szeret a Nyár 21 műsorvezető párosa. Rátonyi Kriszta és Fodor Imre ezúttal a Tisza-tavat vette célba. A közmédia népszerű nyári magazinműsora immár az ország minden pontjáról elhozza az élmények legjavát kínáló programokat.

(Fotó: Koncz Márton)

Rátonyi Kriszta és Fodor Imre nyakukba vették az országot és több helyen is megfordultak kétkeréken. A Nyár21 első adásában egyik kedvenc útvonalukat osztották meg a Duna Televízió nézőivel.


Dagadó vádlikkal irány a Tisza-tó!” –  felkiáltással indult neki a műsorvezető páros a felfedező túrának. Fodor Imre kiemelte: „Nemcsak a környezet gyönyörű a környéken, kezdő biciklistáknak is ajánlom, egy darab emelkedő sincs a körúton, egy nap alatt végig lehet menni rajta.”

A kerékpárút legfontosabb tudnivalóit Molnár Péter, a Tisza-tavi Kerékpáros Centrum ügyvezetője osztotta meg a Nyár 21 nézőivel: „A kis kör 67 kilométer, amit megállás nélkül három-négy óra alatt lehet megtenni, a nagy kör 107 kilométer, edzettségtől függően öt-hat órát vesz igénybe, és Tiszabábolnánál kompos átszállást igényel.”

Hogy milyen csodás helyszínekre bukkantak, és milyen kalandokat éltek át a magazinműsor sportos házigazdái ide kattintva kiderül.

A közmédia megújult nyári magazinműsora, a Nyár 21 kibővített tartalommal Magyarország teljes turisztikai portfóliójából válogatva, az élmények legjavával várja a Duna Televízió nézőit hétfőtől szombatig 10.00–12.00 óra között, vasárnap pedig 6.50-től a heti adásokból láthatnak válogatást a nézők.