Hajdú B. István az M2 gyerekcsatorna új sorozatában szinkronizál

 

Új sorozatot tűzött műsorára a közmédia, amelynek első epizódját június 12-én, a labdarúgó Európa-bajnokság alatt láthatják a nézők az M2 gyerekcsatornán. A Jamie, a focicsoda című angol ifjúsági tévéfilmsorozat egyik szinkronhangja az M4 Sport népszerű kommentátora, Hajdú B. István lesz.

Európa ismét focilázban ég a pályán és a képernyő előtt is, azonban ezúttal nemcsak a legnagyobbcsapatok világsztárjai lesznek a középpontban a közmédián, hanem a fiatalabb korosztálynak bemutatkozik Jamie Johnson is.
A hazájában már az ötödik évadban járó sorozat Magyarországon most látható először, az M2 gyerekcsatorna június 12-től minden hétvégén műsorra tűzi Jamie, a 12 éves kiskamasz történetét, akinek álma, hogy egyszer profi labdarúgó legyen.
Az eredeti sorozatban nem kisebb név alakítja a kommentátort, mint Conor McNamara, a BBC sportkommentátora, aki a Premier League mérkőzései mellett több Európa-bajnokságról és világbajnokságról közvetített. A magyar változatban a hazánkban nagy népszerűségnek örvendő Hajdú B. István kölcsönzi a kommentátor autentikus hangját, akit július 10-én hallhatnak először a sorozatban.
„Az eredeti sorozat alapján adta magát, hogy itthon is kommentátor szinkronizálja a jeleneteket, hiszen fontos átadni a mérkőzések alatti hangulatot. A kerületi bajnokságot megnyerni legalább olyan fontos ezeknek a srácoknak, mint a profiknak a világbajnokságot. McNamara is közvetített már vb-döntőről, így mindketten hasonló tapasztalattal tudtuk venni ezt a feladatot, ez is adott a helyzetnek egy plusz különlegességet” – mondta Hajdú B. István.
A Dan Freedman könyve alapján filmre vitt történet Jamie-ről szól, akinek minden esélye megvan arra, hogy labdarúgó legyen, hiszen úgy látja a pályát, a játékot, és úgy bánik a labdával, mint kevesen. A fiúra sok kihívás vár, míg eléri a célját, - amelyben nagyapja erősíti - hogy egyszer ő is a legnagyobbak között futhat ki a szurkolók elé, miközben azt csinálhatja, ami az élete: rúghatja a bőrt.
A sorozat nemcsak egy nagyon tehetséges fiú története, hanem bepillantást enged a kiskamaszok világába, az őket foglalkoztató problémákba, kapcsolatokba.
Jamie, a focicsoda június 12-től minden hétvégén 13.20-tól az M2 gyerekcsatornán.