×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Újra Országjáró a Kossuth Rádióban

 

Régi-új műsor indul a közmédián: május 29-től újra lesz Országjáró 10 órakor, 12 órakor, majd 14.30–17.30 között élőben a Kossuth Rádión.

A népszerű műsorban a hallgatók hétről hétre bebarangolhatják hazánk különleges helyeit a szerkesztő-műsorvezetőkkel, Czifra Szilviával és Domokos Istvánnal, akik bemutatják egy-egy vidék jellegzetességeit, megkóstolják az adott tájegység különleges ételeit, italait.

Olyan emberekkel beszélgetnek, akik kitűnnek környezetükből, szívesen tesznek lakóhelyükért, közösségükért. Apró, de gyakran nem hétköznapi tetteikkel dolgoznak a vidék életben maradásáért. A Kossuth Rádió olyan élettel teli közösségeket mutat be magazinjában, amelynek tevékenysége jó példa lehet az ország bármely pontján élőknek.

„Sokat kellett várnunk, hogy ismét utazhassunk, de végre eljött az idő, hogy újra felfedezzük hazánk természeti és kulturális kincseit, az országunkat. Az Országjáró régóta népszerű műsorunk, amit a koronavírus-járványt megelőzően nagyon szerettek a hallgatók, ezért nem tervezünk változtatni a koncepción: a hazai turizmus népszerű és még felfedezésre váró helyszíneinek bemutatásával utazási tippeket adunk, és természetesen a már megszokott játék sem marad el. Az Országjáró visszatérésével továbbra is színes, változatos szombat délelőttökre és délutánokra lehet számítani a Kossuth Rádió műsorán” – mondta Siklósi Beatrix, a Kossuth Rádió csatornaigazgatója.

Az Országjáró első helyszíne Debrecen lesz, a következő héten pedig Kőszegről jelentkezik Czifra Szilvia és Domokos István. Érdemes követni a műsort, ugyanis egy-egy helyszínen még a Magyar Rádió Művészeti Együttesei is feltűnhetnek.

Országjáró szombat délelőttönként 10.05-től a Kossuth Rádió műsorán!