×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Nem kedveli, mégis nyugdíjas szerepet játszik Trokán Péter

 

Színészként ismeretlen volt számára a klasszikus értelemben vett nyugdíjas élet, ám az elmúlt egy évben a járvány miatt kénytelen volt megszokni azt. Trokán Péter színész a Duna Televízió Almárium című műsorának keddi adásában mesélt az otthon töltött időről és a jövőbeli terveiről.

A Duna Televízió délutáni magazinműsora, az Almárium sok hasznos információval, praktikus tanáccsal segíti a nyugdíjaskorú nézőket. A keddi adásban Banner Géza műsorvezető vendége volt Trokán Péter Jászai Mari-díjas színművész, aki elmondta: a járványhelyzet nyomán elrendelt színházi kényszerszünet miatt lehetősége nyílt arra az elmúlt időszakban, hogy igazi nyugdíjasként élje a mindennapjait.

„Most egy nyugdíjas szerepet játszom. Színészként eddig nem ismertem ezt az életformát, de be kell valljam, nem is igazán szeretem”

– fogalmazott a színész, aki hozzátette: a székesfehérvári Vörösmarty Színházban már startra készen várják az évadnyitást.

Az Almárium keddi adásában szó volt még a megszűnő távirati szolgáltatásról, a családban való szerepek megváltozásáról, a koronavírus-járvány kapcsán a pulzoximéter fontosságáról, de kiderült az is, miként erősíthetjük táplálkozással csontjainkat, izmainkat.

A műsor nézői ezen kívül a Borka és a varázsruha című rajzfilmsorozattal és a Kínából származó ősi mozgásrendszerrel, a Chi Kunggal is megismerkedhettek. Az Almárium keddi adását IDE kattintva lehet visszanézni!

Az Almárium műsorát minden hétköznap délután 14.20-tól nézhetik meg a Duna Televízióban.