×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Visszatér édesapja oldalára a Családi kör kedvelt műsorvezetője

 

„Szuper érzés volt visszatérni a Családi körbe! A csapat hihetetlen szeretettel várt és jó volt így is családi körben lenni. Apával is nagyon hiányzott már a közös munka: ott folytattuk, ahol abbahagytuk” – mondta mosolyogva Rókusfalvy Lili, aki ezzel visszatért a képernyőre.

Rókusfalvy Lili visszatér a képernyőre. A közmédia műsorvezetőjének nemrég született meg kislánya, Panka, így az utóbbi időben az anyaság örömei töltötték ki mindennapjait. Az újév első hónapjában azonban Rókusfalvy Lili energiával telve tér vissza a munkába és január 17-től ismét látható lesz édesapja, Rókusfalvy Pál oldalán a Családi kör című magazinműsorban.

Apa és lánya már nagyon várta a közös forgatást, hogy újra együtt keressék a válaszokat meghívott vendégeikkel a családi életet érintő kérdésekre

– derül ki a MTVA közleményéből.

Szuper érzés volt visszatérni a Családi körbe! A csapat hihetetlen szeretettel várt és jó volt így is családi körben lenni. Apával is nagyon hiányzott már a közös munka: ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Jó érzés volt, hogy neki is hiányoztam arról a kanapéról. A beszélgetések pedig beszippantottak” – kezdte mosolyogva Rókusfalvy Lili, majd hozzátette, hogy forgatás közben azért volt, hogy eszébe jutottak a kicsik.

Az egyik téma a késői gyerekvállalás volt és ott azt hiszem egyszer hangosan fel is sóhajtottam, hogy jaj de hiányoznak a gyerekeim. Ez csak úgy kiszakadt belőlem, mivel most volt az első olyan alkalom, hogy pár órára elszakadtam a picitől. Persze tudtam, hogy jó kezekben van, hiszen az apukája vigyázott rá” – emlékezett vissza.

A Duna Televízió magazinműsora mellett a Petőfi Zenei Díj átadógálájának háziasszonyaként is találkozhatnak a nézők Rókusfalvy Lilivel január 23-án a Duna Televízió kétórás showműsorában, ahol műsorvezetőtársa ezúttal is Harsányi Levente lesz.