×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Megújul az M2 gyerekcsatorna

 

(Forrás: Youtube)

A marketingszakmának van egy olyan szabálya, hogy időről időre ki kell találni valami újat, hogy újra felfigyeljenek rá az emberek.

Az arculatunk már néhány éve ugyanaz volt, és mi arra gondoltunk, itt az idő, hogy az M2 a barátod szlogent képben is igyekezzünk megerősíteni

– mondta Vass Éva, az M2 csatornaigazgatója a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Egy kedves, könnyen felismerhető figura kelt életre a képernyőn. Ezenkívül az arculati elemekben a csatorna logóját is sikerült megszemélyesíteni. Egy galamblelkű, mosolygós, kíváncsi arcú szerethető figura lett – fogalmazott a csatornaigazgató. A figurát az MTVA grafikai irodájának munkatársai tervezték és készítették szakemberek bevonásával.

Daru Gábor, a Duna Médiaszolgáltató stratégiai igazgatójának véleménye szerint a közmédiának az egyik legfontosabb feladata, hogy az összes társadalmi réteget elérje. Azonban egyik legértékesebb feladata a közmédiának az M2 gyerekcsatornához kötődik, hiszen ez a csatorna szól a jövőről, a jövő generációkról.

Fontosnak tartjuk azt, hogy a médiapiacon jelen legyen egy olyan csatorna, amelyik tisztán tartalmakat közöl a gyerekek számára, mindenféle egyéb érdek és szándék nélkül

– mondta a Duna Médiaszolgáltató stratégiai igazgatója.


A teljes beszélgetést itt hallgathatja vissza.