×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A legjobb magyar koncertek az M2 Petőfi TV-n

 

Friss Akusztik és Családmeséink adások lesznek, az Én vagyok itt! pedig online térbe költözik.

Az M2 Petőfi TV-n a következő hetekben magyar koncertek láthatók az A38 hajóról és az Akvárium Stage Pass adásaiban, de lesz új Akusztik is, valamint a legjobb koncertek ismétléseit is műsorra tűzik. Ezenfelül a Családmeséink című talkshow is friss tartalommal jelentkezik Rókusfalvy Lilivel péntek esténként.

Az Én vagyok itt! című élő műsor a kialakult helyzetre tekintettel a mai naptól a csatorna online felületén, a petofilive.hu oldalon várja nézőit, olvasóit. Ennek értelmében az Én vagyok itt! adásai hétfőtől határozatlan ideig szünetelnek, azonban a műsor szerkesztői, műsorvezetői friss tartalommal, otthonmaradós tippekkel, koncert- és színházi ajánlókkal készülnek az érdeklődőknek online, amíg a járványügyi helyzet tart.

„A járvány visszaszorításának érdekében mi is megtesszük a magunkét – hétfőtől otthon maradunk, és arra kérjük a nézőinket is, hogy ők is maradjanak otthon! Friss tartalmakkal online várunk mindenkit, és természetesen nagyon sok jó magyar koncertet is láthatnak esténként a nézők a képernyők előtt, ahogy azt megszokhatták” – mondta Medvegy Anikó, az M2 Petőfi TV csatornaigazgatója, aki azt is hozzátette, hogy ebben az időszakban különösen fontosnak tartja a magyar zene támogatását.

Íme egy kis ízelítő az Én vagyok itt! online – #maradjotthon tartalmából:

#mertkelladal – Segítsd a magyar zenészeket

Fodor Imi tanácsai otthonmaradáshoz

Maradjotthon Fesztivál

Nóri ajánlja- Gasztrószínház otthonról
Bence receptje otthon töltött időkre

Néptánc-Challenge kezdőknek

Továbbra is érdemes figyelni a csatorna Instagram és Facebook oldalát is live videókért, érdekességekért, kulisszatitkokért.