A Fölszállott a páva döntőjében szoros verseny lesz

 

Egész napos próbát tartottak a Fölszállott a páva pénteki döntőjének résztvevői. A közmédia néptáncos és népzenei tehetségkutatójában tíz produkció versenyez. A négy kategória győzteséről a zsűri dönt, és a nézők szavazhatnak a közönségdíjas produkcióról – közölte az M1 Híradója.

Összesen tizenhárom kamera rögzíti a pénteki műsort, hogy az otthon ülő nézők is minél jobban átélhessék a produkciókat a képernyők előtt. A döntőre különleges látványvilággal készülnek a Fölszállott a páva szerkesztői.

A közmédia néptáncos és népzenei tehetségkutatójában tíz produkció versenyez, köztük a Komári Puják, akik a döntőre autentikus karácsonyi dalokat hoznak.

A táncegyüttesek mezőnyéből a Szinvavölgyi Prücskök mellett színpadra lép a Debreceni Hajdú Táncegyüttes utánpótláscsoportja és a Vasi Kislegényczéh is, a két versenyző csapatot a múlt héten a közönség juttatta tovább. A táncos szólisták és táncospárok kategóriájában ifj. Mahovics Zoltán is versenyben van, szeretné bebizonyítani, hogy idén nincs nála jobb.

A fináléban találkozhatnak a nézők Hajdu-Németh Lászlóval, a Szejke Barka testvérpárral, Szász Csanáddal és Csapodi Tádé is bekerült a legjobbak közé.

A négy kategória győzteséről a zsűri dönt, és a nézők szavazhatnak a közönségdíjas produkcióról. Voksolni a műsor ideje alatt SMS-ben és a Médiaklikk Plusz mobilapplikáción keresztül lehet.

A Fölszállott a páva fináléja pénteken este fél 8-tól kezdődik a Dunán.

A címlapfotó illusztráció.