A közmédia színes műsorok tárházát kínálja a hétvégére

 

Forma–1 Francia Nagydíj, Red Bull Air Race, Szegény gazdagok, Főszerepben: Bara Margit – a közmédia hétvégi műsorai között.

A hétvégén a Forma–1 a Duna Televízióra költözik, így a szombati 3. szabadedzést 12.55-től és az időmérőket 16.00-tól itt követhetik nézőink. A futamot vasárnap 15.30-tól közvetíti a tv. Budapestre érkezik a hétvégén a Red Bull Air Race-sorozat, amelyet nézőink akár otthonuk kényelméből is nézhetnek a Duna Worldön, vasárnap 14.55-től.

90 éve született Bara Margit, Kossuth- és Balázs Béla-díjas színésznő. Emlékezetes filmszerepei közé tartozik többek között a Szegény gazdagok, a filmet szombaton 14.10-től láthatják a nézők a Duna Televízió műsorán. Szombat este 19.20-tól a Duna World kínálatában az Ízörzők, majd este nyolc órától a Dokuzóna tekinthető meg, ahol ez alkalommal a MILTI/Ivanovity Katalin, az első szerb festőnő című dokumentumfilmet láthatják nézőink.

Vasárnap reggel  7.50-től magyar portréfilmmel készül az M3 csatorna, Főszerepben: Bara Margit címmel. Este a filmkedvelőket várja a Duna: 19.55-től a Taxi, majd utána a Hiúságok máglyája c. amerikai vígjátékot kínálja, a késő esti „Moziéjszakák” sávban pedig a Palackposta című dán–norvég–svéd thrillert láthatják.

Az M2 Petőfi TV Filmklubja 21.10-től A küzdők című filmet, az M5 pedig 21.19-től a Vége a régi időknek című csehszlovák vígjátékot sugározza.

A közmédia legtöbb műsora az interneten keresztül is követhető, illetve korlátozott ideig visszanézhető a www.mediaklikk.hu oldalon.