Vilma
Friss
Két tonna Kolumbiából érkező drogszállítmányt foglaltak le Lengyelországban // Drogkereskedő testvérpárt ítéltek börtönbüntetésre Salgótarjánban // Változóban a magyarok vásárlási szokásai // Ilyen csúcsfogyasztás még nem volt télen // Baleset miatt lezárták az M1-est // Egyre kevesebb hamis pénz van forgalomban //

Köd öleli át a fővárost

blogok
Látószög - Schmidt Mária blogja
Identitásrobbanás
Bármely lángvörös hajú, szeplős egyetemi oktató fekete-afrikai származásúnak minősítheti magát és legkomolyabban megkövetelheti, hogy kollégái annak is tekintsék. Itt tartunk. Hova tartunk?
Frank Füredi
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Eurovíziós Dalfesztivál: ahol csak a szakállas nők nyerhetnek
Nagy vihart kavart az MTVA azon döntése, hogy most nem vesz részt az Eurovízió dalfesztiválon.
Kiszelly Zoltán
Családban marad!
Adventi örömkereső gyakorlatok, testnek és léleknek
Próbáljunk meg fókuszálni most az igazán fontos dolgokra. Nem szabadna gyötrődnünk azon, ami kívül áll a hatókörünkön: sáfárkodjunk inkább tőlünk telhetően azzal, ami nekünk adatott.
Máthé Zsuzsa
Alaptörvény blog
Mennyire szólnak bele a jobboldali migrációs politikába az olasz bíróságok?
Strasbourgtól Szicíliáig: az olasz jobboldali kormányok igazságszolgáltatási utakon nehezített migrációs küzdelme az elmúlt évtizedben, úgy tűnik, mintha balra lejtene az itáliai ítélkezés.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Élő Bolygó Blog
Az amazóniai tüzek gyorsíthatják az Andok gleccsereinek olvadását
Az amazóniai esőerdőkben pusztító tüzek gyorsíthatják az Andok gleccsereinek olvadását, felborítva több tízmillió ember vízellátását – közölték csütörtökön brazil kutatók
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Karigeri, a dugódíj és a dízelautók kitiltása
Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja! — tartja a mondás. Elindult a klímaőrületbe beleszerető hazai balliberális ellenzék ötletbörzéje.
Kiszelly Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
A város születése
Bárhogy is végződik egy város sorsa, eleinte mindig hadi funkciót lát el, sokáig őrizve eredendően katonai alapíttatásának tényét. Budapesttel sincs ez másként.
Békés Márton
Élő Bolygó Blog
Afrikát érinti a leginkább az éghajlatváltozás
Afrika az éghajlatváltozás által leginkább érintett kontinens, a szegénység, a kormányzási és irányítási problémák miatt azonban nincs sok lehetőség az alkalmazkodásra..-