Ferenc, Olívia
Friss
Évente 10-12 milliárd forintot tesz ki a belföldi fenyőfaforgalom // Életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélték a kenézlői kettős gyilkosság vádlottját // Gyurcsány Ferenc tovább színesítené az ellenzéket // Fidelitas: Horváth Csaba és az MSZP ne használja pénzszivattyúként Zuglót // Beszakadt az Október 6. utca egy része a fővárosban // Megválasztotta az év szavát a Dictionary.com //

MÉG TÖBB HÍR

Országos havazás

blogok
Családban marad!
Adventi örömkereső gyakorlatok, testnek és léleknek
Próbáljunk meg fókuszálni most az igazán fontos dolgokra. Nem szabadna gyötrődnünk azon, ami kívül áll a hatókörünkön: sáfárkodjunk inkább tőlünk telhetően azzal, ami nekünk adatott.
Máthé Zsuzsa
Alaptörvény blog
Mennyire szólnak bele a jobboldali migrációs politikába az olasz bíróságok?
Strasbourgtól Szicíliáig: az olasz jobboldali kormányok igazságszolgáltatási utakon nehezített migrációs küzdelme az elmúlt évtizedben, úgy tűnik, mintha balra lejtene az itáliai ítélkezés.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Élő Bolygó Blog
Az amazóniai tüzek gyorsíthatják az Andok gleccsereinek olvadását
Az amazóniai esőerdőkben pusztító tüzek gyorsíthatják az Andok gleccsereinek olvadását, felborítva több tízmillió ember vízellátását – közölték csütörtökön brazil kutatók
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Karigeri, a dugódíj és a dízelautók kitiltása
Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja! — tartja a mondás. Elindult a klímaőrületbe beleszerető hazai balliberális ellenzék ötletbörzéje.
Kiszelly Zoltán
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
A harcias semmitevés
Tudom én, hogy jósolni nagyon nehéz, különösen a jövőre vonatkozóan, ám most mégis megpróbálkozom vele.
Maczkó Ú. Róbert
Látószög - Schmidt Mária blogja
A város születése
Bárhogy is végződik egy város sorsa, eleinte mindig hadi funkciót lát el, sokáig őrizve eredendően katonai alapíttatásának tényét. Budapesttel sincs ez másként.
Békés Márton
Látószög - Schmidt Mária blogja
Két diktatúrával szemben
Slachta Margit nem láncolta magát korlátokhoz, nem szaggatta le magáról a ruháit, nem festette a haját rikító színűre, nem rítt ki, mégis harcos volt, az "egyetlen férfi" a parlamentben.
Hollósy Katalin
Élő Bolygó Blog
Afrikát érinti a leginkább az éghajlatváltozás
Afrika az éghajlatváltozás által leginkább érintett kontinens, a szegénység, a kormányzási és irányítási problémák miatt azonban nincs sok lehetőség az alkalmazkodásra..-