×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Szilveszterkor sem marad operettélmény nélkül, ha van internetje

 

A legnépszerűbb operett- és musicalrészletek, Webber, Bernstein, Strauss és Kálmán Imre művei szerepelnek a Budapesti Operettszínház online újévköszöntő gáláján.


A legnépszerűbb operett- és musicalrészletek, Webber, Bernstein, Strauss és Kálmán művei szerepelnek a Budapesti Operettszínház online újévköszöntő gáláján, amely december 31-én 15 órától ingyenesen tekinthető meg az interneten.

A szólistákat, énekkart, musical és balett együttest felvonultató produkcióban mindenki megtalálja a számára kedves darabot

– mondta Janza Kata, a társulat színművésze, szólistája az M1 Ma reggel című műsorában.


Hozzátette, hogy bár a járvány a Budapesti Operettszínház működését is érzékenyen érinti, az elmúlt időszakban az István, a királytól a Csárdáskirálynőn át A Pendragon-legendáig számos online előadást tartottak. A társulat karácsonykor a Diótörő különleges változatát mutatta be, amelyben a művészek verseket szavaltak.

A Budapesti Operettszínházban ősszel, majd decemberben is koronavírus-teszteket végeztek a társulat tagjain.

Ez az operettrajongó művészettörténész és galériatulajdonos Eleni Korani támogatásával valósult meg. Utóbbi a műsorban elmondta, hogy az először százhatvan, majd kétszáz teszt adományozásával a minél biztonságosabb előadásokat akarta segíteni.

A címlapfotó illusztráció.