×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Hangszínházi előadások szeptember 27-től Óbudán

 

A jeleneteket sajátos módon, díszlet, jelmez és koreográfia nélkül adják elő a színészek.

Újfajta műfajjal, hangszínházi előadásokkal várják a színházkedvelőket Óbudán. A jeleneteket sajátos módon, díszlet, jelmez és koreográfia nélkül adják elő a színészek. Az első előadás szeptember 27-én lesz látható.

„A hangszínházba érkezőknek nem hagyományos színházi élményben lesz részük, hiszen az előadások alatt nem lesz díszlet, jelmez, nem lesz színészi játék, sem koreográfia csupán a színészek hangja és különböző zenék hallhatók, amelyek segítik a megértésben a közönséget” – mondta Bernát László forgatókönyvíró az M1 Ma reggel című műsorában.


Rák Kati színművész elmondta, a hangszínháznak köszönhetően a nézők a színészek energiáit is láthatják, nemcsak tehetségüket. Hozzátette, a tapasztaltok azt mutatják a nézők számára nem hiányzik a díszlet, a koreográfia, mivel a történet, amit előadnak olyan erős, hogy magával ragadja a jelenlévőket minden kiegészítő, díszítő elem nélkül.

A képzelet mindig sokkal többet ad, mint a valóság. A hangszínházban a felnőttek újra gyerekek lehetnek, és megtapasztalhatják azt, milyen határtalan is tud lenni a fantáziájuk – mondta Rák Kati.

A címlapfotó illusztráció.