Családbarát összművészeti programok a Bakáts Feszten

 

Színvonalas, család- és gyermekbarát összművészeti programokkal várja a közönséget augusztus 30-án és szeptember 1-jén a negyedik ferencvárosi Bakáts Feszt – mondta Ferencváros kultúráért felelős alpolgármestere szerdán az M1 aktuális csatornán.

A negyedik ferencvárosi Bakáts Feszt színvonalas, család- és gyermekbarát összművészeti programokkal várja a közönséget augusztus 30-án és szeptember 1-jén mondta Ferencváros kultúráért felelős alpolgármestere szerdán az M1 aktuális csatornán.

Kállay Gáborné hozzátette: mivel az Assisi Szent Ferenc-plébániatemplom teljes rekonstrukciója befejeződött, így a Nagyszínpad újra Budapest egyik legszebb temploma előtt, a Bakáts téren áll majd.

Elmondta: számos klasszikus és komolyzenei koncerttel, gasztronómiai programokkal, valamint színházi előadásokkal készülnek a rendezők.

A Kálvin udvaron felállított színpadon a színházkedvelők szombaton Donald Churchill Édes bosszú című kétrészes vígjátékát tekinthetik meg a Turay Ida Színház előadásában, vasárnap pedig Csehov Egyfelvonásos komédiák című darabját mutatja be a Beregszászi Illyés Gyula Magyar Nemzeti Színház Vidnyánszky Attila rendezésében – ismertette a programot.

Soós Péter, a ferencvárosi Pinceszínház igazgatója azt mondta, hogy pénteken Háy János A Herner Ferike faterja című darabjával avatják fel a Kálvin udvart. A szatíra Börcsök Enikő első rendezése, a főszerepben Kaszás Gergővel, Borbiczki Ferenccel és Lázár Balázzsal.