×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Túl élethű volt a horrordekor, kihívták rá a rendőröket – VIDEÓ

 

Már ismerik a dallasi rendőrkapitányságon Steve Novakot, miután az idei halloween alatt többször is ki kellett vonulniuk a házához. Az amerikai művész horrorfilmeket idéző kerti dekorációja olyan élethűre sikeredett, hogy az ijedt járókelők feljelentették.

A 43 éves amerikai művész a valódi emberekhez a megtévesztésig hasonlító figurákat gyárt a filmiparnak. Novak ilyen babákat, illetve azok „testrészeit” helyezte el a háza tetején és a kertjében, dekorációként fejszét, késeket és sok „vért” (piros festéket) is használt.

A kreatív férfi kertje így egy horrorfilmbe illő gyilkossági jelenethez hasonlított az angolszász országokban népszerű halloween hetében.

„A szomszédok azt mondták, hogy napközben rendőrautók cirkáltak a házam előtt. Csak kétszer voltam otthon, hogy fogadjam őket. A rendőrök elmondták, klassznak tartják az ötletet, és csak azért jöttek, mert az őrmester kiküldte őket a telefonos bejelentések miatt”

– mesélte Steve Novak a Dallas Observer című lapnak.

Novak hozzátette: halloweni díszletének sikere láttán jövőre is „horrorfilmmé” alakítja a kertjét és a házát a szörnyek ünnepére.