×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Mutatjuk a filmeket, amelyekért érdemes moziba menni októberben

 

Most, hogy beköszöntött az ősz és az időjárás is hidegebbre fordult, újra izgalmas, romantikus vagy éppen humoros filmeket láthatunk a mozikban. Annak érdekében, hogy megkönnyítsük az önök dolgát, megmutatjuk, melyik filmre érdemes befizetni októberben.

 

Sok időt kellett kihagyni a nagyjátékfilmek szerelmeseinek a vírushelyzet miatt, de szépen lassan kezd visszatérni az élet a mozikba. Hétről hétre új filmek jönnek ki, amivel a mozik próbálják a Netflix elől elcsábítani az embereket.

A következő filmek miatt azonban igazán megéri kimozdulni a komfortzónánkból, és nachost vagy pattogatott kukoricát rágcsálva beandalogni a legközelebbi moziterembe:

Venom 2 – Vérontó

(premier: október 14.)

Eddie Brock (Tom Hardy), alias Venom egy sorozatgyilkos kihallgatásával próbálja újraindítani újságírói karrierjét, miközben még mindig küzd az alakváltó földönkívülivel, Venommal, hogy kiderüljön ki is uralja igazán a főszereplő testét. Amikor egy zavart sorozatgyilkos is gazdatestévé válik egy idegen szimbiótának, Brocknak, és Venomnak félre kell tennie nézeteltéréseit, hogy megállítsák a nemezise rémuralmát.  A mostani filmben a főhős nemezisét Cletus Kasadyt a méltán híres Woody Harrelson alakítja.

 

Dűne

(premier: október 21.)

A sokszorosan elhalasztott film végre eljutott a mozikba, és most a régi változat rajongói egy teljesen felújított köntösben élvezhetik a már jól ismert történetet. Valószínűleg ez 2020 legnagyobb szabású, legkülönlegesebb, legjobban várt filmje – amelyet jórészt Magyarországon forgattak.

„A távoli jövőben, a bolygóközi királyságok korában járunk. A királyságok az Arrakis bolygó feletti uralomért harcolnak, de a naprendszereken átívelő cselszövések, háborúk és politikai manőverek közepette van egy ember, aki talán békét hozhat az univerzumnak”  – olvasható a szinopszis a Port.hu oldalán.

 

A francia kiadás

(premier: október 28.)

Wes Anderson, aki többek között a Grand Budapest Hotel, a Kutyák szigete és a Holdfény királyság című filmjének köszönhetően vált ismertté világszerte, most újabb filmmel jelentkezett. A sajátos stílusáról is ismert filmrendező most egy francia szerkesztőségbe invitálja a nézőt.

A szeretett kansasi születésű szerkesztő, Arthur Howitzer Jr. halálának alkalmából a Francia Kiadás (egy széles körben terjesztett francia székhelyű amerikai magazin) szerkesztősége összegyűlik, hogy nekrológot írjon.

 

Elk*rtuk

(premier: október 21.)

2006-ban Budapesten valami összetört. Gyurcsány Ferenc “őszödi beszéde” alapjaiban rengette meg az emberek demokráciába és a kommunizmus utáni rendszerváltozásba vetett hitét.

Magyarország első, valós eseményeken alapuló politikai krimije ebbe az időszakba, 2006 indulatokkal teli őszére kalauzolja el nézőit egy fiatal, feltörekvő elemzőlány történetén keresztül.

 

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.