logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Megvan az Elk*rtuk című film bemutatójának időpontja

| Szerző: hirado.hu
Október 21-én mutatják be a Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök őszödi beszédét feldolgozó Elk*rtuk című nagyjátékfilmet, amelynek elkészült plakátja.

A megafilm nagyjátékfilmje a 2006-os politikai vezetés európai szintű „böszmeségéről” szól, egy fikciós főhős személyes történetén és nyomozásán keresztül. A filmet a neves angol direktor, Keith English rendezte, a főszerepekben Bánovits Vivianne, Mózes András, Bokor Barna, Gubás Gabi, a további szerepekben Bede-Fazekas Szabolcs, Szőke Richárd, Trill Zsolt és Csőre Gábor látható.

A történet szerint, amikor a fiatal, ambiciózus elemzőlány rájön, hogy a főnöke részt vett egy botrányos miniszterelnöki hangfelvétel kiszivárogtatásában, úgy dönt, fényt derít az igazság részleteire, hogy azzal jobb pozíciót zsarolhasson ki magának. Nyomozásba kezdenek az MTV-nél gyakornokként dolgozó szerelmével, de a lány lebukik a főnöke előtt és a fiatalok egy nagy hatalmú kör célpontjává válnak. Ezért miközben a beszéd kiszivárogtatásának hátterét, a tévészékház ostromának részleteit és a budapesti rendőrattakok ellentmondásait kutatják, nem csak a karrierjük kerül veszélybe.

A trailer rendhagyó bemutatója és a témához kapcsolódó kerekasztal beszélgetés: 2021. 09. 16. 20:00-kor lesz a film hivatalos Facebook oldalán.

Az Elk*rtuk című nagyjátékfilm bemutatója: 2021. 10. 21-én lesz. (A film 16 éven felülieknek ajánlott.)

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még