logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Bud Spencer és Terence Hill a vásznon kívül is a jók oldalára állt

| Szerző: hirado.hu
Megjelent Király Levente Bud Spencer és Terence Hill színészpárosnak emléket állító negyedik könyve, a Verhetetlen páros. A színészek emberi értékeit hangsúlyozó könyv példát mutat egy olyan korban, amelyben a szolidaritás és az erkölcsi értékek kiveszőben vannak – hangzott el az M1 Ma reggel című műsorában.

Király Levente elmondta, hogy a könyvsorozattal a színészpárosnak állít emléket. Kiemelte, hogy a Verhetetlen páros teljesen eltér korábbi műveitől, mert nem a színészek beszélnek saját magukról, hanem környezetük, egykori kollégáik mesélnek róluk. A könyvben hatvan egykori kolléga szólal meg, és meséli el személyes történeteit. A mű tartalmaz mókás, vidám emlékeket, ugyanakkor komoly témák is kerültek a lapokra.

„Terence Hill és Bud Spencer nem csak a filmekben állt a jók oldalára, az elesettek védelmére, hanem a magánéletben is” – emelte ki Király Levente, aki azt is hozzátette, hogy ezeket a történetek is megjelennek a könyvben.

A szórakoztató mű a két színész emberi értékeit hangsúlyozza, középpontba állítva az erkölcsi értékeket. A könyv célja az emlékállítás mellett az, hogy a fiatalokat pozitív irányba befolyásolja.

Kiemelt képen: Bud Spencer  és Terence Hill Fotó: MTI

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még