Újra kinyit a PABooks könyvesboltja a Bölcs Várban

 

A hatályos járványügyi szabályok betartásával a mai naptól ismét látogatható a Pallas Athéné Könyvkiadó könyvesboltja a budai várnegyed szívében, a Bölcs Várban. A nyitás alkalmával a kiadó új kötetekkel és könyvcsomagokkal várja majd az olvasókat.

Cseh Katinka, a PABooks ügyvezető igazgatója elmondta, régóta várt és rendkívül örömteli pillanat, hogy újra kitárhatják könyvesboltjuk kapuját a látogatók előtt. A nyitás alkalmával új kötetekkel és könyvcsomagokkal is várják az olvasókat, saját kiadású könyveiket pedig exkluzív kiadói áron kínálják majd. A magyar kultúrát bemutató idegen nyelvű albumok és ázsiai témájú, különleges kivitelű könyvritkaságok egyaránt újra megtekinthetővé és megvásárolhatóvá válnak.

Az élménygazdag könyvesbolt látogatást az érmeshop is garantálja, a dizájn iránti érdeklődők pedig számos magyar tervező művészi ajándéktárgyaiból is válogathatnak majd.


A könyvesbolt, a hatályos járványügyi szabályok betartásával és betartatásával, mindenkit biztonságos közeggel fogad– hangsúlyozta az ügyvezető igazgató.

A kiadó webáruháza ugyanakkor továbbra is elérhető marad és ezután is lehet majd online sétát tenni a hajdani városháza 800 éves falai között berendezett könyvesboltunkban – tette hozzá Cseh Katinka.