×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kedvezményekkel készül a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár a 15. Országos Könyvtári Napokra

 

Online közönségtalálkozókkal, beiratkozási kedvezményekkel és a megbocsátás napjával készül a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár (FSZEK) a 15. Országos Könyvtári Napokra – közölte az intézmény az MTI-vel csütörtökön.

Október 5-től 10-ig a FSZEK valamennyi tagkönyvtárában 25 százalékos beiratkozási kedvezmény várja a családokat és pedagógusokat. A családi kedvezményt éves tagság vagy éves bérlet váltásakor azok a szülők vehetik igénybe, akiknek 16 év alatti gyermeke már a könyvtár tagja, vagy vele együtt iratkoznak be. A kedvezményre mindkét szülő jogosult – írja a közlemény.

A FSZEK könyvtáraiban október 9-én pénteken lesz a megbocsátás napja. A lejárat után visszahozott könyvekért ezen a napon nem kell késedelmi díjat fizetni.

A járványügyi helyzetre tekintettel a könyvtár idén online formában rendezi meg a Kortárs és kedvelt sorozat közönségtalálkozóit. Október 5-én Kertész Erzsivel, október 6-án Grecsó Krisztiánnal, október 8-án Háy Jánossal, október 9-én Tóth Krisztinával sugároznak élő beszélgetést a könyvtár közösségi oldalán.

A programsorozathoz egy online játék is kapcsolódik, amelynek feladványait október 5-től 9-ig naponta teszi közzé a könyvtár. A legeredményesebb résztvevők értékes könyvcsomagokat nyerhetnek  – áll a közleményben.

A címlapfotó illusztráció.