Séflecke következik! Széll Tamás séf elárulta, hogyan készíthetünk tökéletes spárgát.
Itt a spárga-szezon, de mit tegyünk, ha a krémlevesen kívül nem ismerünk egyéb jó receptet az elkészítéséhez? Séfünk szerint a legjobb, amit tehetünk, ha párolva, enyhén megsütve fogyasztjuk. Tegyük ezt minél gyorsabban, mert mindössze 1-2 hónapig éli világát a tavasz zöldség-hírnöke.
Hallgassa meg mitől lesz pazar a spárga:
fotó: Pixabay
Friss és ropogós részekkel jelentkezik Széll Tamás rovata a Petőfi Rádióban!
Korábban már hallhattuk a Főmenü egyik házigazdáját az Egész úton hazafelé című műsorban, most azonban új témákkal és még több hasznos tippel tér vissza Széll Tamás!
A séf a műsorvezetővel, Majoros Ritával minden hétfőn, szerdán és pénteken 16.50-től megnyitja az Átvitt Éttermet a rádióban, hogy olyan kérdéseket járjanak körbe, mint például, hogy: 'Mitől lesz tiszta a húsleves?' vagy éppen 'Milyen különbség van cukor és cukor között?'. De szó lesz még a karamellizálásról, a tésztákról, az olajokról és még a zsebsárkányról is!
Szombatonként továbbra is a megszokott időben vár mindenkit Széll Tamás és Anger Zsolt a Főmenü konyhájában, a Duna Televízión!
Kövessek további információkért a Főmenü Facebook-, és weboldalát!
Milyen finomságok készülnek a héten? A videóból kiderül: