logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Grace Kellyt másolta Paris Hilton az esküvőjén

| Szerző: hirado.hu
A celeb örökösnő olyan akart lenni, mint Grace Kelly, amikor hozzáment a monacói herceghez.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@royaltyofthepast által megosztott bejegyzés

Az amerikai színésznő, Grace Kelly 1956 áprilisában ment hozzá III. Rainer monacói herceghez. Az évszázad esküvőjeként emlegették a szertartást, amit számos forgatócsoport megörökített, így később a mozikban is játszották a felvételeket. A színésznő ikonikus ruháját az MGM filmstúdió ajánlotta fel esküvői ajándékként. 36 varrónő készítette a 23 méter selyemtaftból, még egy réteg ugyanennyi gros de longre selyemből, valamint 274 méter antik Valenciennes-csipkéből készült darabot. A ruhát minden idők egyik legemlékezetesebb menyasszonyi ruhájaként tartják számon, így nem csoda, hogy Paris Hilton is ezt szerette volna másolni.

A celeb közösségi oldalán elárulta, hogy mindig is tündérmesébe illő esküvőről álmodozott és olyan elegáns akart lenni, mint Grace Kelly. A ruháját Oscar de la Renta tervezte és hónapokat töltöttek a ruha tervezésével. A szoknyarész 20 réteg tüllből készült.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Paris Hilton (@parishilton) által megosztott bejegyzés

Ahogy arról beszámoltunk, Carter Reum és Paris Hilton csütörtök óta férj és feleség. A pár Bel-Air-ben a legnagyobb titokban mondta ki az igent – számolt be róla a People magazin.

A menyegzőt egy privát birtokon rendezték meg a család, a barátok és persze néhány világhírű sztár jelenlétében, többek között meghívást kapott Kim Kardashian, Kyle Richards és Paula Abdul is.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még