logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Elárulta a jó halászlé titkát a hazai Bocuse d’Or nyertese a Duna Televízióban

A Duna Televízió Család-barát című műsorában főzött Dalnoki Bence, aki segédjével idén megnyerte a Bocuse d’Or, a világ egyik legrangosabb főzőversenyének magyarországi döntőjét, így jövőre ő képviselheti hazánkat az európai színtéren. A csatornán szombat délutánonként látható Főmenü Michelin-csillagos séfjétől, Széll Tamástól tanuló Dalnoki Bence a versenyen főzött egyik ételének, a halászlének mutatta meg otthon is elkészíthető változatát.

Magyarországról elsőként Széll Tamásnak sikerült bejutnia a Bocuse d’Or döntőjébe 2013-ban; 2016-ban pedig megnyerte az európai döntőt, amelyen most Dalnoki Bence vehet részt, hiszen az október 21-én rendezett Bocuse d’Or magyar döntőjét segédjével, Nyikos Patrikkal megnyerte.

„Az összes gyakorlás közül a versenyen sikerült legjobban a halászlé. Ennek otthon is elkészíthető verzióját mutatom meg” – mondta a Család-barát konyhájában Dalnoki Bence, miközben a derelyének való házi tésztát nyújtotta.
Hogy mi kerül ebbe a halászlébe, mi tud jó állagot adni neki és mi az, ami elronthatja, az kiderül IDE kattintva a Család-barát videójából. A linkre kattintva a receptet is meg lehet ismerni.

Aki a Michelin-csillagos séftől, Széll Tamástól lesne el konyhai trükköket, nézze a Duna Televízión látható Főmenüt szombaton 17 órától.

A Duna Televízión látható Család-barát magazin hétköznaponként 10.25-től várja a nézőket a képernyők elé, szombatonként 10.25-től pedig a hétköznapi adások legemlékezetesebb pillanataiból láthatnak válogatást az érdeklődők.

A címlapfotó illusztráció.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még