logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kovács Kati meglepő titkot árult el magáról a Librettóban

Hiába a tökéletes énekhang, a sok évtizedes színpadi tapasztalat, valamint a szakma és a közönség elismerése, Kovács Kati a mai napig nehezen viseli a koncertjei előtti estéket. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművész az M5 kulturális csatorna Librettó című műsorának vendégeként fedte fel, hogy mi okoz benne feszültséget, és miből nem enged a színpadon.

Kovács Kati szakmai hitvallása egyszerű: addig fog énekelni, amíg csak létezik. Nem tudná elképzelni magát más pályán, ugyanakkor színpadi múltja ellenére is borzasztóan izgul egy-egy fellépés előtt – minderről az M5 Librettó című kulturális műsorában beszélt. Az énekesnő nem tagadta, drukk mindig van benne, hiszen a közönség szórakoztatása nem apró tét.

„A koncertek előtti napokban mindig nyugtalan vagyok. Nem tudok jót aludni, csak 2-3 órát, annyira ideges vagyok. Mikor eljön a koncert napja, szép lassan a műsor alatt megnyugszom. A torkom szerencsére még jól bírja az éneklést, csak a lábam szokott elfáradni, mert a mai napig magassarkú cipőt viselek a színpadon. Edzőcipőben képtelen lennék a közönség elé állni” – fogalmazott a Librettóban Kovács Kati, aki még jódarabig nem szeretne nyugdíjba vonulni.

A nőiessége is ugyanúgy fontos neki: smink nélkül nem megy utcára, a karantén alatt pedig még az online interjúkra is kicsinosította magát.

Egy dolog hiányzik jelenleg csak az életéből, a sport. Bár imád teniszezni, most egy ideje nélkülöznie kell az életéből, de a sportközvetítéseket folyamatosan nyomon követi a televízióban: legutóbb az M4 Sport adását szurkolta végig az angol-magyar meccs alatt. A Librettó idézett adása visszanézhető a műsor Médiaklikk-oldalán.

Librettó – minden hétköznap 19 órától az M5 műsorán!

A Librettó korábbi adások 60 napig korlátlanul visszanézhetők a Médiaklikk.hu weboldalon.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még