„Meseautóban színezüst erdők során” szóljon a Dankó Rádió

 

Örökzöld hazai filmzenékkel készül az ország legnépszerűbb nótarádiója a Magyar Film Napja alkalmából. A Dankó Rádió Szív küldi szívnek szívesen című műsorában 14.00-17.00 óra között ismerős dallamok csendülnek fel a régi klasszikusokból.

A közszolgálati csatornák április 30-án, a Magyar Film Napja alkalmából régi hazai klasszikusokat sugároznak. A Dankó Rádió a jeles esemény napjáig kiemelt figyelmet szentel a magyar filmzenéknek. Péntekig a Szív küldi szívnek szívesen minden adásában elhangzik egy régi kedvenc. A kínálatban egy igazán különleges felvétel is hallható lesz: a 2019-es székesfehérvári Dankó klub záró dala. Bodrogi Gyula a többi fellépővel énekelte el a Süsü című dalt. Az előadás közben díszvendégként maga a híres egyfejű is színpadra vonult, mindenki nagy meglepetésére és örömére. A naponta jelentkező népszerű kívánságműsorban Gaál Zoltán gondoskodik a családias hangulatról 14.00-17.00 óra között.

A „magyar zene rádiója” a generációkat összekötő hazai filmslágerek mellett a megszokott kínálattal várja a hallgatókat, így klasszikus magyar nótákkal, cigányzenével, operettetekkel, a táncdalfesztiválok legjavával és népzenével. Az élő kívánságműsor a +361-759-6071-es telefonszámon, valamint a dankoradio@mtva.hu e-mail-címen várja a kéréseket.

Szív küldi szívnek szívesen minden délután 14.00-17.00 óra között a Dankó Rádióban!

A címlapfotó illusztráció.