Konyha tippek Széll Tamással: Az átsütött steakben nem hiszek

 

Lépcsőzetes sütéssel érjük el a legjobb állagot és ízt – tanácsolta Széll Tamás. Hűtőhideg helyett szobahőmérsékleten kezdjük sütni tűzforró, száraz serpenyőben a steaket.


Hallgassa meg!

 

További tippeket keres?

Nézze ön is a Főmenüt, a Duna Televízió vadonatúj gasztroműsorát! Minden szombaton 17 órától várja önöket Széll Tamás és Anger Zsolt!

Nézze meg ajánlónkat:

 

Széll Tamás Michelin-csillagos séf és Anger Zsolt színész, rendező jobbnál jobb, otthon is elkészíthető receptekkel készülnek a nézőknek. A két házigazda zömében magyaros ételeket szolgál fel vendégeinek egy csipetnyi újragondolással.

Exkluzív tartalmakért, tippekért és receptekért keresse fel a Főmenü oldalát, és kövesse a műsort Facebookon is!