×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Főmenü: egyszerű étkek a terítéken

 

Széll Tamás Michelin-csillagos séf, a A Bocuse d’Or Europe 2016 győztese és Anger Zsolt színművész vezetésével magyaros ételekkel és érdekes vendégekkel indul karácsony másnapján a Duna Televízió új főzős műsora.

A Főmenü „olyan magyaros ételeket tálal fel a nézőknek, mint a véres hurka vagy a töltött káposzta, csipetnyi újragondolással és némi humorral fűszerezve, Széll Tamás Michelin-csillagos séf és Anger Zsolt színész, rendező tálalásában” – hangzott el az M1 Ma reggel című műsorában, amelynek vendégei a Duna TV karácsony másnapján induló új gasztroshow-jának házigazdái.

Anger Zsolt elárulta, műsorvezető társával és a rendező Dömötör Tamással nem új keletű az együttműködésük, néhány éve már dolgoztak együtt egy tévés főzőshow-ban. Az új műsor edukatív, egyben szórakoztató jellegű lesz, a december 26-i első adásban ünnepi fogások – töltött káposzta, kacsamáj és rigójancsi torta – kerülnek majd terítékre.

A műsor eddig rögzített 26, tematikusan különálló részében az egyes ételeket, alapanyagokat illető görcsös sztereotípiákkal szemben friss szemlélettel igyekeznek kedvet csinálni a főzéshez – mondta Széll Tamás. Hozzátette, csakis mindenki számára könnyen beszerezhető és az otthoni konyhákon elkészíthető alapanyagokkal dolgoznak a műsorban, amelynek vendégei a szakmájuk vagy hobbijuk révén kapcsolónak az aktuális témához.

A Főmenü első adását december 26-án láthatják a nézők.