Csepregi Éva énekesnő csatlakozott a Maradj otthon! Fesztiválhoz

 

Újabb ismert emberek csatlakoztak a Maradj otthon!-kampányhoz. Legutóbb Csepregi Éva énekesnő csatlakozott a kezdeményezéshez – hangzott el az M1 Híradójában.

Most, amikor lelki problémákkal küzdenek az emberek,  boldogan fogadtam Lukács Andi kezdeményezését, hogy mi is csatlakozzunk a Maradj otthon! Fesztiválhoz, mert szeretnénk eljuttatni a dalokat a kedves közönségünknek” – mondta Csepregi Éva énekesnő.

Varga Miklós Európa című dalát Nagy Szilárd és Ragány Misa dolgozta fel. Az átdolgozás Európa 2020, a remény himnusza címmel jelent meg, amivel szintén a világjárványra szeretnék felhívni az emberek figyelmét. Az új klipet már több mint egymillióan látták az interneten.

Liptai Claudia a maszk és a kesztyű használatára hívta fel a figyelmet az interneten. A színésznő azt kérte, hogy mindenki segítsen azzal, hogy otthon marad.

Tóth Gabi a közösségi oldalán az önkéntes segítők toborzását segíti.

Szombattól érhető el a Maradj otthon! Fesztivál közösségi oldala, amit már százezren követnek. Naponta több előadó is élő koncerttel jelentkezik. Lobenwein Norbert, a fesztivál alapítója szerint az a cél, hogy a rajongók most se maradjanak zene nélkül.

A „maradjotthon” kihívás közösségi oldalán a koncertek mellett naponta más-más zenész mindennapjaiba tekinthetnek be az oldal követői.