Meglepetés produkcióval készül A Dal 2020 zsűrije

 

A Duna Televízió dalválasztó műsora idén is izgalmas extra produkciókkal lepi meg a nézőket. Az első élő válogatóban A Dal 2020 zsűrije Vincze Lilla, Apáti Bence, Nagy Feró és Pély Barna közösen lép színpadra.

Apáti Bence táncművész, publicista, a Budapesti Operettszínház balettigazgatója, Nagy Feró énekes, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere, Vincze Lilla zenész, dalszerző, a Napóleon Boulevard énekesnője és Pély Barna énekes-gitáros-zeneszerző a zsűri tagjai (Fotó: MTI/ Koszticsák Szilárd)

„A többi zsűritaggal együtt egy meglepetéssel készülünk” – árulta el sejtelmesen Apáti Bence táncművész, aki azt is elmondta, hogy a próbákon nem tudta teljesen leküzdeni a zavarát.

„Egészen pici gyermekkoromból emlékszem, hogy bármikor kirándulni mentünk a szüleimmel, mindig a Ricse szólt, mert édesapám rajongott a zenéjükért. Ezért most többször emlékeztetnem kellett magamat arra, hogy Feróval és a többiekkel kollégaként állunk a színpadon. Szerencsére mindhárman sokat segítettek” – tette hozzá.

És hogy milyen meglepetés várja a nézőket? Kiderül szombaton 19.35-kor A Dal 2020 első élő válogatójában a Duna Televízió és a Duna World műsorán.