logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Reagált a palota Károly herceg kínos lelepleződésére

| Szerző: hirado.hu
A herceget vádolják Harry és Meghan gyerekei bőrszínének megkérdőjelezésével az új királyi családról szóló könyvben.

Meghan hercegné és Harry herceg márciusi interjúja igazi bombasztori volt a már régen nem nyugodt tengeren, az Oprah Winfrey-vel való beszélgetésben pedig nem kímélték a királyi családot. A hercegi pár mindenkit sokkolt azzal, hogy a családtól az elmúlt években gyermekük bőrszínével kapcsolatos megjegyzéseket kaptak, s az egyéb rasszista megnyilvánulásoknak általában is komoly szerepük volt abban, hogy Harry és felesége tavaly felhagyott a királyi család tagjaiként végzett tevékenységével és Amerikába költözött.

Bár Harryék soha nem mondták el a család mely tagja kifogásolta Archie bőrszínét, a most megjelent Brothers and Wives: Inside the Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan című könyvben a szerző, Christopher Andersen azt állítja, hogy Károly volt az.

A herceg természetesen hevesen tagadta a vádakat. A palota közleményében kitalációnak minősítette az irományban leírtakat és érdemtelennek a további kommentárra.

Meghan hercegné és Harry herceg (Fotó: Nemzeti Fotótár/EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA)

Az író szerint, aznap amikor Meghan és Harry 2017-ben bejelentette eljegyzését, Károly hangosan azon tűnődött feleségének, Kamillának, „vajon hogy néznek majd ki a gyerekeik”, amire Kamilla azt válaszolta, biztos benne, hogy gyönyörűek lesznek, de Károly állítólag tovább firtatta a témát: „Úgy értem, mit gondolsz, milyen lesz a gyerekeik bőrszíne?”

Az Entertainment Tonight a könyvben szereplő vádak kapcsán megkereste Andersent, aki azt mondta, Károly megjegyzését teljesen tévesen ragadták ki a szövegkörnyezetből.

Nézzék, én is nagyapa vagyok, és elmondhatom, hogy a nagyszülők találgatnak arról, hogyan fognak kinézni az unokáik. Milyen lesz a szemük színe, a hajuk színe, a bőrük színe, bármi! Meghan afroamerikai, Harry pedig a világ egyik leghíresebb vöröshajú embere, az tegye fel a kezét, aki soha nem gondolkozott azon, milyen lesz kettejük genetikájának keveredése.

A szerző hozzátette, hogy Károly megjegyzése teljesen mértékben ártatlan és jóindulatú volt, nem mellesleg pedig Wales hercege kedveli Meghant. Andersen úgy érzi, az olvasók galád módon elferdítették a sorait és fegyverként használtál fel, hogy bajt keverjenek a királyi család életében.

 

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még