logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Channing Tatum bejelentette, jön a Magic Mike 3

| Szerző: hirado.hu
A színész közösségi oldalán jelentette be, hogy az HBO Max elkészíti a chippendale-sztori záróakkordját.

Channing Tatum sztriptíz- és rúdtáncosként kezdte, majd fehérneműmodellként is igen népszerű volt, karrierjének rögösebb éveit pedig megfilmesítette, hogy aztán a vonzó chippendale-ek világával újabb női szíveket hódítson meg.

A Magic Mike sokkal nagyobb sikert ért el, mint azt Tatum valaha is sejtette volna, nem csupán egy második részt ért meg, de évekig saját Las Vegas-i show-ként élt tovább, ami most egy harmadik film keretében megkapja méltó lezárását.

Érkezik tehát a Magic Mike 3, melyben természetesen Tatumot ismét Mike Lane szerepében láthatjuk tündökölni, a forgatókönyvet ezúttal is Reid Carolin írja, a rendező székben pedig Steven Soderbergh ül majd. A film az HBO Maxon debütál, bár egyelőre premierdátumot nem kapott a produkció. A Just Jared információi szerint egyelőre nem tudni, hogy a régi karakterek közül visszatér-e valaki, de a Cody Hornt alakító Alex Pettyfer régi álma válna valóra, ha ismét felkérnék, miután a Magic Mike XXL-ben a karaktere nem térhetett vissza.

Az első két rész 300 millió dollárt hozott a stúdiónak világszerte és ez még nem tartalmazza a Magic Mike Live színpadi show bevételeit.

Tatum egyébként mostanában kevésbé szerepel, sokkal inkább magánélete miatt kerül a címlapokra. Hónapokig találgatták a rajongók, hogy vajon Jessie J-vel való szakítása után tényleg egy párt alkot-e az új Macskanővel, majd miután kéz a kézben csípték el őket New Yorkban, hivatalosság vált, hogy Channing és Zoë Kravitz egy párt alkotnak.

Tatum és első felesége, Jenna Dewan 2019-ben, tíz év után jelentették be válásukat, Kravitz pedig idén bontotta fel házasságát a szintén színész Karl Glusmannal.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még