logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Búcsút int profi karrierjének Tiger Woods

| Szerző: hirado.hu
A 45 éves golfjátékos év eleji autóbalesete óta most először adott interjút.

A sportlegenda február 23-án szenvedett balesetet Los Angeles közelében. A kocsija lesodródott az útról, és többször megpördülve az oldalán landolt. A játékos jobb lábszára és bokája roncsolódott, több nyílt törése volt, több órán át operálták, ennek során a sípcsontját, valamint a bokacsontját is rögzíteni kellett csavarokkal. Woodsra ezután komoly rehabilitációs hónapok vártak, a fizikoterápia mellett a járást is újra kellett tanulnia.

A golfozó most a Golf Digestnek elmondta, hogy nem fog visszatérni a profi versenyzéshez, de ezzel teljes mértékben meg tud barátkozni – írja a People.

Nem kell a világ legjobb játékosai ellen versenyezzek, hogy nagyszerű és teljes életem legyen. A baleset után, már nem tudnék ugyanaz a játékos lenni, aki voltam és ezt az igazságot hajlandó vagyok elfogadni.

Woods persze nem köszön el végérvényesen a végeláthatatlan zöld pázsittól, amint újra versenyképes lesz, ütőt ragad, de a jövőben csak néhány felkérést vállal majd el évente.

“Nem kell már trófeákat nyernem ahhoz, hogy jól éljek, a legutóbbi hátműtétem után képletesen szólva nekiálltam ismét megmászni a Mount Everestet, de most már nem alkalmas erre a szervezetem” – tette hozzá.

Woods a múlt héten egy rövid videót tett közzé, amelyen elüt egy golflabdát a pályán, de később lehűtötte a rajongók lelkesedését, mondván, a rehabilitációnak még a felénél sem jár.

 

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még