logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Renée Zellwegernek jól áll az anyaszerep - imádnivaló mostohafiával szurkolt a lelátón

| Szerző: hirado.hu
Párja, a műsorvezető Ant Anstead tette közzé szerelméről és kétéves kisfiáról, Hudsonról a közös fotót.

Június végén derült ki, hogy a népszerű műsorvezető, Ant Antstead és az 52 éves Oscar-díjas színésznő egy közös projektjük forgatásán egymásba habarodtak, de bimbózó románcukat a legnagyobb titokban akarták tartani, mígnem a szemfüles lesifotósok elcsípték és lebuktatták őket.

Zellweger és Anstead kapcsolatáról azután érkeztek a hírek, hogy a 42 éves férfi és előző felesége, Christina Haack, akiknek 2019-ben született meg közös gyermekük Hudson, válását hivatalosan is kimondta a bíróság, ami kifejezetten nagy port kavart az interneten, hiszen mindenki arra volt kíváncsi, hogy van-e bármi köze Renée-nek a váláshoz.

Nos, Ant legutóbbi posztja alapján, erről szó sincs, a színésznő ugyanis közösen szurkolt mostohafiával egy focimeccsen, amiről egy imádnivaló fotó is landolt a műsorvezető Instagramján – írja
a JustJared.

Noha kapcsolatuk nyílt titok volt, egészen szeptemberig nem tették hivatalossá. Akkor Ant rakta ki az első fotójukat Instagramra, a leírásban pedig „párként” hivatkozott magukra. Azóta több képet is láthattunk a férfi oldalán kettejükről, legutóbb egy romantikus hétvégét töltöttek együtt New Orleansban.

Van valami különleges ebben a történelmi városban. Az esti séták, az építészet, a sokszínű kultúra, az ételek, az emberek, az illatok és a hangok. De mindezt az a csodálatos nő teszi varázslatossá, akivel megoszthatom ezt a kalandot.

Zellweger egyébként legújabb sorozatát forgatta a városban, amihez döbbenetes átváltozáson kellett átesnie. A színésznő Pam Huppot alakítja majd, akit 2019-ben ítéltek életfogytiglani börtönbüntetésre Louis Gumpenberger meggyilkolásáért. A nő azonban nem csak egy élet kioltásában sáros, a nyomozás során több halálesettel is összefüggésbe tudták hozni, Pam neve pedig minden amerikai médiumban megjelent, mivel áldozatait mind ravasz és manipulatív módszerekkel szedte rá a gyilkosság előtt.

 

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még