logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Ők a kivételesek a családban? II. Erzsébet csak nekik veszi fel a telefont, ha csörög

| Szerző: hirado.hu
Őfensége nem válaszol akárki hívására, még a családon belül sem!

Kétségtelen, hogy a királynő végeláthatatlan teendői közepette, nem mindig ér rá egy kis családi telefonos csevejre, de az a hír járja, hogy ez alól kivételt képez két személy is, akik a nap minden percében elérik őt – írja a PageSix.

Őfensége telefonját egy MI6 által fejlesztett hackerellenes programmal látták el, így szinte lehetetlen feltörni, de állítólag a híváslistáján két legtöbben szereplő név a lánya Anna hercegnő és a lóversenytanácsadója John Warren

– árulta el Jonathan Sacerdoti királyi tanácsadó a The Royally US podcast műsorában.

II. Erzsébet mindeközben már javában szervezi a szokásos családi karácsonyt idén feltételezhetően a Windsori-kastélyban, ahová az Amerikába költözött hercegi pár, Harry és Meghan ez alkalommal sem szándékozik elmenni.
Amennyiben döntésüket nem változtatják meg, úgy a királynő ebben az évben már biztosan nem találkozik unokájával, a júniusban világra jött Lilibettel.

A 95 éves királynő egészségügyi állapota egyébként hetek óta lázban tartja a világot, miután sorra kénytelen volt lemondani nyilvános szerepléseit, legutóbb a hátát húzta meg, októberben pedig kórházban kellett töltenie az éjszakát egy kivizsgálás után. A palota nyilatkozata szerint azonban a királynő korához képest remekül van, ezt bizonyítja, hogy pár napja részt vett unokái keresztelőjén is, illetve múlthéten virtuális audienciát tartott Sarafa Tunji Isola nigériai főbiztosnak és feleségének, és Zakri Jaafar malajziai nagykövetnek. Valamint személyesen fogadta Andrew Bailey-t, a Bank of England kormányzóját.

 

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még